Лаконічні гольфи для гардероба

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    bilnik
    Participant

Мені завжди подобався багатошаровий стиль — він виглядає цікавіше, ніж просто базові речі. Зараз думаю додати у гардероб кілька лаконічних гольфів, бо здається, що вони добре підходять під жакети, кардигани чи навіть светри. Але ніколи їх не носила й не знаю, наскільки це зручно у повсякденному житті. Чи не буде занадто «тепло» чи обмежено у рухах, якщо додавати ще кілька шарів зверху? Поділіться, хто носить гольфи таким способом.

kosia
      Participant

Я часто ношу гольфи саме так і дуже задоволена. Замовляла базові варіанти тут: https://luforu.com/katalog/verh/golfy/ , де є прості моделі без зайвого декору. Вони зручні самі по собі, але особливо класно виглядають у шарах: під кардиган чи жакет. У них не відчувається дискомфорту, бо тканина м’яка й добре «дихає». Я беру нейтральні відтінки, щоб підходили під будь-які комбінації, і це реально робить гардероб більш функціональним.

jimmelon
        Participant

Гольфи справді добре «грають» у багатошаровому стилі. Вони не тільки додають тепла, а й створюють охайний силует, коли комбінуються з іншими речами. Головне — обрати правильний розмір і не надто щільну тканину, тоді вони не сковують рухів. Це один із найпростіших способів зробити повсякденний гардероб різноманітнішим без додаткових витрат.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
        • You must be logged in to reply to this topic.
        Back to top button