How to save cryptocurrency and get cash

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    vice crufoli
    Participant

Як ви справляетеся з таким, коли треба отримати готівку, але при цьому не хочеться втратити крипту через продаж? Наприклад, я сам стикався з такою ситуаціею, коли криптовалюта різко подорожчала, а гроші були потрібні терміново.

weswin nefred
      Participant

Я сам нещодавно користувався сервісом, який дозволяе отримати кредит під заставу криптовалют, що дозволяе не продавати активи, а просто отримувати готівку на руки. Це може бути хорошим виходом, коли потрібно терміново гроші, а продавати активи не хочеться. Я знайшов інформацію про таку можливість тут https://easypay.ua/ua/catalog/crypto-credit . Сам скористався такою опціею і залишився задоволений. Курс крипти не змінився, а гроші були отримані швидко. Якщо тебе цікавить така схема, цей сайт може бути корисним

womoc ratouzo
        Participant

Мені здається, що варто поєднувати крипту з якимись іншими варіантами збереження, щоб не було залежності тільки від одного виду активів. Я ще не пробував кредити під крипту, але чую, що це дійсно зручний інструмент, коли потрібно тимчасово вирішити фінансові питання без втрати активів

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
        • You must be logged in to reply to this topic.
        Back to top button