Як я їхав з Варшави до Києва
- This topic is empty.
Viewing 1 post (of 1 total)
Viewing 1 post (of 1 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Всім привіт. Хочу поділитися враженнями від нещодавньої поїздки, бо сам перед виїздом довго моніторив перевізників. Їхав напрямком Варшава Київ маршрут був довгий, тому комфорт для мене стояв на першому місці.
Обрав перевізника ProstoBus https://prostobus.net/ і, чесно кажучи, не пошкодував. Автобус прибув на Варшаву Заходню чітко за графіком. Салон виглядав охайно, видно, що за технікою слідкують. Крісла зручні, відстань між рядами нормальна — мої коліна не впиралися в попереднє сидіння, і спина за дорогу не заніміла.
З приємних бонусів — стабільний вай-фай (міг спокійно переписуватись у месенджерах і гортати стрічку) та розетки під сидіннями. Телефон зарядив без проблем. Клімат-контроль працював адекватно: вночі було тепло, але не душно.
Водії — окремий плюс. Ввічливі, охайні, з гумором. Допомогли грамотно розмістити багаж у відсіку. Робили санітарні зупинки кожні 3-4 години на нормальних заправках, де можна було взяти каву, хот-дог і нормально сходити в туалет (хоча в автобусі він теж працював).
Кордон пройшли відносно швидко, водії чітко інструктували, що робити на паспортному контролі. У Київ приїхали майже за розкладом. Загалом, поїздкою задоволений, можу сміливо рекомендувати цей варіант для подорожей.
You are about to leave Rhythm Gaming World and access the external songs DB. While no song or file sold for commercially available videogames is hosted there and only fan generated content is allowed, Rhythm Gaming World has no direct control over the database and no files are hosted here. Alright, we had to made you aware of this, now you can visit the database!